Kulinaria.bg

fpi-banner
fpi-banner

Яйца на очи

4.0
от общо 7 гласа
Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Видяна: 5616
Яйца на очи photo-credit Обичани от всички - вкусни яйца на очи

Продукти

  • сол
  • 10 г масло
  • 6 яйца

Начин на приготвяне

  1. Загряваме тиган с дебело дъно и слагаме маслото в него.
  2. Счупваме внимателно яйцата, за да не се разтече жълтъкът. Посоляваме на вкус.
  3. Яйцата са готови, когато белтъкът се стегне.
  4. Сервираме горещи, по желание поръсени с червен пипер.


0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook