Close search

Задушена сьомга с оцет и бяло вино

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Задушена сьомга с оцет и бяло вино photo-credit Задушена сьомга

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В съд с капак, задушаваме сьомгата  заедно с оцета и виното. 
  2. Изваждаме рибата. При пробване с вилица, тя трябва да се раздробява лесно. 
  3. Сервираме рибата с гарнитура по избор.
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK