Close search

Запечени кренвирши с кашкавал

4.5
от общо 127 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Запечени кренвирши с кашкавал photo-credit Запечени кренвирши с кашкавал

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Кренвиршите се обелват и срязват надлъжно, като целта е да не се разполови, а само да се среже. 
  2. В този разрез се поставя правоъгълно парче кашкавал. 
  3. Кренвиршите се поставят в силно загрята фурна. Пекат се, докато кашкавалът се разтопи.  
  4. Запечените кренвирши се сервират веднага, докато са топли и се поднасят с гарнитура от свежа салата, по желание може да се гарнират и с малко кетчуп.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK