Close search

Свинско бон филе на скара

4.2
от общо 130 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Свинско бон филе на скара photo-credit Свинско бон филе на скара с горчица и розмарин

Продукти

100 г съдържат:

  • 200 калории
  • 10 г мазнини
  • 20 г протеини
  • 2 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Смесваме зехтина, горчицата, чесъна, лука, оцета, лимоновата кора и пипера. 
  2. Намазваме добре филетата със сместа, поръсваме ги отвсякъде с целите листа розмарин и леко ги посоляваме. Оставяме ги да постоят поне 4 часа в хладилник.
  3. Печем месото на скара или барбекю. 
  4. Сервираме горещо с гарнитура по желание (картофи, гъби, царевица).

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK