Close search

Запечено сирене халуми в бекон върху канапе от босилек

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Запечено сирене халуми в бекон върху канапе от босилек photo-credit Вкусно запечено сирене халуми в бекон върху канапе от босилек

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме сиренето на четири еднакви части. Увиваме го в лентите бекон и запичаме в предварително загрятана 180 градуса фурна.
  2. За канапето от босилково песто: пасираме всички продукти до получаването на хомогенна смес.
  3. Преди сервиране гарнираме с маслиновата паста и лимонена трева.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK