Ароматно капучино

Продукти

  • 1 ч.л. захар
  • 1 ч.ч. кафе еспресо
  • 1 ч.ч. прясно мляко
  • 2 пръчки канела , за декорация
  • 10 г канела , за поръсване

Време: 15 мин.
Ниво: лесно

Large aromatno kapuchino

Начин на приготвяне

  1. Изсипваме горещото еспресо в по-широка чаша, така, че да заеме само една четвърт от нея.
  2. Ако искаме да е по-сладко, добавяме една лъжичка захар. Затопляме половината от прясното мляко и го изсипваме в кафето, разбъркваме добре.
  3. Останалата част от млякото подгряваме в машината за еспресо, докато се образува много пяна и почти стане на гъстота като крем. Изсипваме този крем върху кафето и поръсваме отгоре с малко канела. По желание, декорираме с пръчици канела.