Бърза солена палачинкова торта
|
Продукти
-
1
яйце
варено
-
100
г
кашкавал
, настърган
-
30
г
масло
, за намазване на тигана
-
6
кисели краставички
-
300
г
майонеза
-
300
г
лютеница
-
6
гъби
-
2
ч.ч.
прясно мляко
-
3
яйца
-
1,5
ч.ч.
брашно
-
100
г
колбас
|
Време: 45 мин.
Ниво: средно
|
Начин на приготвяне
- Слагаме последователно яйцата, брашното и млякото в една купа, и разбиваме до получаването на гладка каша.
- Нагорещяваме тигана и го намазваме с маслото. Разливаме малка част от кашата (в зависимост от желаната дебелина на палачинките) и пържим.
- След като са готови палачинките започваме с нареждането на тортата.
- Върху всяка палачинка мажем лютеница и нареждаме част от продуктите, после майонеза и нареждаме част от продуктите. И така докато свършат продуктите. Накрая завършваме с палачинка.
- Наредената торта, поръсваме със зеленчуци по избор. По желание, може да намажем с малко майонеза.
- Изстудяваме и сервираме.
|