Продукти
-
1
ч.ч.
масло
-
120
г
орехи
-
1
яйце
-
1
щипка
индийско орехче
-
1
щипка
сол
-
1
ч.л.
бакпулвер
-
1
ч.л.
сода
-
1
ч.ч.
захар
-
1,5
ч.ч.
брашно
-
6
г
джинджифил
, на прах
Начин на приготвяне
- Разбъркваме старателно сухите съставки.
- Отделно разбиваме маслата, като добавяме и яйцето към тях.
- В отделна купа разбъркваме сухите съставки и към тях прибавяме кремообразната смес.
- Добавяме орехите и месим, докато стане хомогенно тесто (ако не броим ядките).
- След това оформяме бисквитките и ги печем на 180 градуса, около 10 минути, на предварително загрята фурна.