Домашна бисквитена торта |
|
Продукти
|
Време: 40 мин.
|
Начин на приготвяне1. Завираме на котлона 1 л. мляко със 150 гр захар. Разтваряме нишестето в малко мляко и добавяме към сместта с непрестанно бъркане. 2. Сваляме от котлона и бъркаме докато започне да се охлажда и добавяме ванилията. 3. Разтапяме шоколада на водна баня. 4. В правоъгълна тавичка нареждаме малко крем, върху него ред бисквити и поръсваме с разтопения шоколад. Така редуваме ред бисквити, шоколад и ред крем, като завършваме последния пласт с крем. 5. Оставяме в хладилник поне за 3-4 часа. Преди да сервираме, поръсваме с кокосови стърготини и разтопен шоколад. |