Продукти
-
2
с.л.
мед
, захаросан
-
0,5
ч.л.
сол
-
25
мл.
вода
-
100
мл.
олио
-
1
ч.л.
куркума
-
1
ч.л.
къри
-
75
мл.
оцет
, ябълков
-
50
г
бял синап
Начин на приготвяне
- Смиламе синапа.
- Добавяме кърито и куркумата.
- Разбъркваме добре и добавяме оцета. Отново разбъркваме добре и покриваме съда с фолио.
- Поставяме в хладилник за 24 часа.
- След това добавяме олиото, водата, меда и солта.
- Разбъркваме много добре и поставяме в съд с капак, да престои няколко дни на топло (2-3 дни).
- След това горчицата е готова.
* От тези продукти се получава около 250 г горчица.