Фагри с три вида сирена

Продукти

  • 4 филета фагри
  • 1 ч.л. дижонска горчица
  • 1 ч.л. галета
  • 100 г моцарела
  • 3 с.л. пармезан
  • 100 г сирене чедър
  • магданоз
  • 2 скилидки чесън
  • 1 с.л. сок от лимон
  • черен пипер
  • зехтин
  • сол

Начин на приготвяне

1. Смесваме горчицата, галетата, сирената, магданоза, чесъна и черния пипер с лимона.

2. Намазваме филетата фагри със зехтин и сол и ги нареждаме в тавичка. Отгоре изсипваме приготвената смес от сирена и печем на силна фурна за 15 минути, докато сирената не станат на коричка.

3. Поднасяме ястието топло. За гарнитура можем да приготвим зелена салата.