Продукти
-
20
г
сусам
-
180
мл
газирана вода
-
1
ч.л.
червен пипер
-
500
г
пилешки крилца
-
1
с.л.
олио
-
35
мл
соев сос
Начин на приготвяне
- В тиган загряваме олиото.
- Добавяме пилешките крилца и ги поръсваме с пипера. Готвим около 5-8 минути, като периодично разбъркваме.
- В купа изсипваме газираната вода и соевия сос.
- Добавяме към крилцата и готвим още около 15 минути, като отново разбъркваме от време на време.
- Намаляваме температурата, добавяме сусама и варим 5 до 10 минути, като разбъркваме често, докато пилешките крилца са напълно "остъклени" и малко количество от глазурата оставане в тигана.
- Сервираме горещи.