Канелони с кайма |
|
Продукти
|
Време: 40
|
Начин на приготвяне1. Поставяме бешамела в купа и към него добавяме половината от пармезана. Разбъркваме внимателно. 2. Задушаваме нарязания на ситно лук, заедно с босилека и малко зехтин и сол. Добавяме каймата и запържваме за около 6-7 мин. Добавяме и доматения сос и оставяме да изври водата. С така приготвения пълнеж напълваме канелоните. 3. Намазваме форма за печене с масло и в нея изсипваме половината от бешамела. Нареждаме канелоните и ги заливаме с останалия бешамел. 4. По желание, може да поръсим с пармезан и запичаме за около 25 минути, в предварително загрята на 220 градуса, докато се зачервят. Гарнираме с пресен магданоз. |