Картофени "Цървулки" с пушена скумрия

Продукти

  • сол
  • чубрица
  • 100 г сирене
  • черен пипер
  • 3 стръка пресен лук
  • 100 г царевица
  • 200 г кашкавал
  • 100 мл готварска сметана
  • 2 пушени скумрии
  • 4 средно големи картофа

Време: 30 мин.
Ниво: лесно

Large kartofi sas skumriya

Начин на приготвяне

1. Сваряваме картофите. След като изстинат ги обелваме, нарязваме ги на половина и издълбаваме вътрешността им.

2. Нарязваме обезкостената скумрия и я разбъркваме с готварската сметана, настъргания кашкавал, царевицата, лука,  сиренето, черния пипер и солта.

3. С приготвенатата смес напълваме картофите и ги запичаме за 15 минути.