Продукти
-
1
ч.л.
черен пипер
-
50
мл.
лимонов сок
-
1
ч.л.
розмарин
-
50
мл.
соев сос
-
200
гр.
карфиол
-
100
гр.
маслини
-
1
тиквичкa
-
2
чушки ю червени
-
4
домата
-
2
патладжана
-
50
мл.
зехтин
Начин на приготвяне
- Измиваме и нарязваме всички зеленчуци, като доматчетата може да оставим цели.
- Приготвяме марината като смесваме солта, розмарина, соевия сос, зехтина и лимоновия сок.
- Овалваме нарязаните зеленчуци в маринатата и ги оставяме да престоят в нея около час, като периодично ги разбъркваме.
- Изпичаме зеленчуците на скара или барбекю и ги сервираме топли.