Продукти
-
1
глава
червен лук
-
100
г
царевица
от консерва
-
100
г
рукола
-
оцет
на вкус
-
сол
на вкус
-
зехтин
на вкус
-
20
г
слънчогледови ядки
-
50
г
маслини
без костилки
-
1
домат
-
200
г
салата айсберг
Начин на приготвяне
- Измиваме и накъсваме салатите. Поставяме ги в купа.
- Изцеждаме и прибавяме царевицата.
- Измиваме и нарязваме доматите и слагаме и тях в купата.
- Почистваме и нарязваме лука и заедно с маслините ги добавяме към останалите зеленчуци.
- Овкусяваме със зехтин, оцет и сол на вкус.
- Разбъркваме добре, добавяме слънчогледовите ядки и сервираме.