Омлет с магданоз и сирене
Продукти
3
яйца
1 връзка
магданоз
1 с.л.
масло
100 г
сирене
сол на вкус
черен пипер на вкус
Време:
15 мин.
Ниво:
лесно
Начин на приготвяне
Измиваме яйцата в хладка вода. Почистваме и нарязваме магданоза.
В купичка смесваме яйцата и
сиренето.
Овкусяваме с черен пипер и сол на вкус. Разбъркваме внимателно.
Разтопяваме маслото в подходящ тиган на умерен огън.
Изсипваме яйцата равномерно по дъното на тигана. Добавяме нарязания магданоз. Внимателно повдигаме краищата на омлета със шпатула.
Омлетът трябва да е готов, когато придобие лек златист цвят.
Сервираме.