Продукти
-
1
ч.л.
копър
-
200
г
топено сирене
-
1
ч.л.
черен пипер
-
1
ч.л.
девесил
-
4
глава
лук
-
2
к.ч.
орехи
-
4
пъстърви
-
1
ч.л.
сол
Начин на приготвяне
- Измиваме и подсушаваме пъстървите.
- Правим смес от орехите, ситно нарязаните лук и копър, натрошеното топено сирене, солта и подправките.
- Печем пъстървите, първо покрити с фолио "Fino", а после допичаме без него до получаване на хрупкава коричка.
- Поднасяме топла, с гарнитура по желание (зелена салата, задушени зеленчуци или печени картофки).
Съвет:
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).