Продукти
-
1
връзка
магданоз
-
черен пипер
на вкус
-
сол
на вкус
-
5
с.л.
галета
-
2
глави
лук
-
4
скилидки
чесън
-
500
г
печуки
-
3
ч.л.
масло
Начин на приготвяне
- Измиваме гъбите и отделяме пънчетата от чашките. Разполагаме чашките в тавичка и ги оставяме на страна.
- Накълцваме много на дребно или смиламе с миксер пънчетата на гъбите с чесъна, лука, магданоза и маслото. Посоляваме и поръсваме с черен пипер.
- Напълваме чашките с получената смес. Поръсваме ги с галета.
- Печем гъбките в предварително загрята на 180 градуса фурна, около 25 минути.
- Поднасме ястието като предястие или гарнитура.