Пълнени гъбки с кашкавал
Продукти
1 връзка
магданоз
1 ч.ч.
вода
0,5 ч.л.
черен пипер
0,5 ч.л.
сол
1 с.л.
олио
50 гр.
кашкавал
50 гр.
масло
10 средно големи
гъби
Време:
30 мин.
Ниво:
лесно
Начин на приготвяне
Почистваме г
ъбите
. Махаме им пънчетата.
Подреждаме ги в намазана с олио тавичка, като ги поставятме с дупката от пънчето нагоре. В дупката поставяме по едно парченце масло и по едно кашкавал. По желание слагаме и малко ситно нарязан магданоз за аромат. Доливаме половин чаша вода.
Печем в силна фурна за около 20-25 минути.
Сервираме топли.