Пържени яйца с наденица, домати и мащерка

Продукти

  • червен пипер на вкус
  • 20 мл прясно мляко
  • 1 домат
  • 20 г мащерка
  • 120 г наденица
  • 5 яйца
  • сол на вкус
  • див лук за гарниране

Време: 20 мин.
Ниво: лесно

Large parzheni yaytsa s nadenitsa domati i mashterka

Начин на приготвяне

  1. Загряваме малко зехтин в тиган. 
  2. Нарязваме наденицата и я поставяме в тигана със загрятия зехтин. Добавяме яйцата разбъркани предварително с млякото. Разбъркваме внимателно и добавяме мащерката и сол на вкус.  
  3. Отново разбъркваме внимателно. Пържим до златисто. 
  4. След това поставяме в подходяща чиния и добавяме нарязаните домат и див лук. 
  5. Поръсваме  с червен пипер на вкус и сервираме.