Продукти
-
зехтин
-
1
глава
лук
-
2
скилидки
чесън
-
6
италиански
сурови наденички
-
6
мариновани
сушени домата
-
каперси
-
1
сушена червена чушка
-
мащерка
-
босилек
-
риган
-
сол
-
500
г
паста
Начин на приготвяне
1. Задушаваме ситно нарязания лук с чесън, малко сол и сушените подправки. Добавяме нарязаните на кръгчета наденички и задушаваме. Добавяме нарязаните на парчета сушени домати и суха чушка.
2. Сваряваме пастата в подсолена вода, според указанията. Доливаме малко вода от пастата в тигана със соса.
3. Прецеждаме сварената паста и я добавяме към соса. Сервираме с каперси и настърган пармезан, по желание.