Печени пилешки бутчета с чесън и соев сос
Продукти
3 скилидки
чесън обелени и смачкани
15 мл
соев сос
330 мл
бира
6
пилешки бутчета
1 ч. л.
сол
1 ч. л.
захар
1 с. л.
червен пипер
2 г
черен пипер
2 с.л.
зехтин
Време:
60 мин.
Ниво:
лесно
Начин на приготвяне
Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер и чесъна в бутчетата.
Върху него поставяме бутчетата, добавяме соевия сос, зехтина и бирата.
Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
Сервираме веднага с гарнитура по желание.