Печени пилешки бутчета с лук и захар

Продукти

  • 1 с. л. червен пипер
  • 1 ч. л. захар
  • 1 ч. л. сол
  • 2 глави лук
    , нарязани
  • 3 скилидки чесън
    , обелени и смачкани
  • 330 мл. бира
  • 6 пилешки бутчета
  • черен пипер
    на вкус
  • 2 с.л. зехтин

Начин на приготвяне

  1. Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер и чесъна в бутчетата. 
  2. Върху него поставяме бутчетата, добавяме лука, зехтина и бирата.
  3. Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
  4. Сервираме веднага с гарнитура по желание.