Печени пилешки бутчета с мед и масло

Продукти

  • 4 бр. пилешки бутчета
  • 1 к.л. розмарин
  • 2 ч.л. мед
  • 2 с.л. масло
  • 1 щипка сол

Време: 50 мин.
Ниво: лесно

Large pileshki butcheta s med i maslo

Начин на приготвяне

  1. Пилешките долни бутчета се сваряват за кратко в малко вода с розмарин и сол. 
  2. В купичка се разбърква размекнатото масло с меда. 
  3. Сварените бутчета се потапят в сместа и се нареждат в тавичка. 
  4. Заливат се с бульона, в който са се варили. 
  5. Пече се на силна фурна или направо на грил, докато се получи приятна златиста коричка. От време на време се заливат с бульона.