Печени пилешки крилца със соев сос

Продукти

  • 2 г черен пипер
  • 50 г масло
    на стайна температура
  • 20 мл соев сос
  • 1 кг пилешки крилца

Начин на приготвяне

  1. Сложете пилешките крилца заедно със соевия сос и черния пипер в плътно затворен найлонов плик и мариновайте най-малко за един час. 
  2. Загрейте фурната до 200 градуса. Намажете с масло тава с размери 20 см. х 30 см. Изсипете крилцата с маринатата в тигана и добавете накъсаното на малки парченца масло.  
  3. Печете на 200 градуса за около 50 минути, като обръщате крилцата на всеки 10-15 минути. Гответе, докато крилцата станат готови. 
  4. Сервирайте със свежа салата по избор.