Печени свински ребърца

Продукти

  • 0,5 ч.л. къри
  • 0,5 ч.л. кимион
  • 1 ч.л. черен пипер
  • 3 с.л. соев сос
  • 2 с.л. балсамов оцет
  • 3 с.л. горчица
  • 1,5 кг. свински ребра

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа разбъркваме добре балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер,  кимиона, горчицата и кърито.
  2. Слагаме нарязаните ребра и разбъркваме много добре.
  3. Оставяме на хладно за около 6-8 часа. 
  4. Поставяме в тавичка, сипваме малко вода (150-200 мл.) и печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 60 минути.
  5. Сервираме с гарнитура по избор.