Печени яйца със сирене и кашкавал

Продукти

  • 12 яйца
  • 320 г сирене , натрошено
  • 220 г кашкавал рендосан + 100 г за поръсване
  • 50 г масло
  • чубрица на вкус
  • риган на вкус
  • черен пипер на вкус
  • сол на вкус

Време: 40 мин.
Ниво: лесно

Large pecheni yaytsa sas sirene i kashkaval

Начин на приготвяне

  1. В купа смесваме яйцата заедно със сиренето и кашкавала. Разбъркваме добре. 
  2. Изсипваме в тавичка и добавяме маслото, нарязано на малки парченца. 
  3. Поръсваме с подправките и поставяме в предварително загрята на 180 градуса фурна. 
  4. Печем около 25 минути.
  5. По желание, сервираме с препечени филийки.