Пикантни ребърца
Продукти
1 ч.л.
черен пипер
0,5 ч.л.
кимион
3 с.л.
соев сос
2 с.л.
балсамов оцет
2 с.л.
мед
8 с.л.
кетчуп
0,5 ч.л.
чесън на прах
0,5 ч.л.
къри
1,5 кг.
свински ребра
Време:
2 ч. и 35
Ниво:
средно
Начин на приготвяне
Разбъркваме добре кетчупа, меда, балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер, кимиона, чесъна на прах и кърито.
Слагаме нарязаните ребра и объркваме, най-добре с ръце.
Оставяме на хладно за няколко часа.
Печем на скара или барбекю.
Сервираме с гарнитура по избор.