Продукти
-
1,5
кг.
телешки ребра
-
8
с.л.
кетчуп
-
2
с.л.
мед
-
2
с.л.
балсамов оцет
-
3
с.л.
соев сос
-
1
ч.л.
черен пипер
-
0,5
ч.л.
кимион
-
0,5
ч.л.
чесън
на прах
-
0,5
ч.л.
къри
-
0,5
ч.л.
розмарин
Начин на приготвяне
- Разбъркваме добре кетчупа, меда, балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер, кимиона, чесъна на прах и кърито.
- Слагаме нарязаните ребра и объркваме, най-добре с ръце.
- Оставяме на хладно за няколко часа.
- Печем на скара или барбекю.
- Поръсваме с розмарина и сервираме с гарнитура по избор.