Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме на ситно лука и джинджифила.
- В дълбок тиган загряваме пилешкия бульон и изсипваме лука. Запържваме го при непрекъснато бъркане, за около 2 минути.
- Прибавяме джинджифила и чесъна и продължаваме да бъркаме още 3-4 минути.
- Прибавяме аспержите, соевия сос, оцета и червения пипер. Разбъркваме всичко, покриваме и готвим още 3-4 минути.
- Нарязваме месото на големи парчета, които пълним със зеленчуковата смес и завиваме на руло, завързваме го с конец през средата (който отстраняваме преди сервиране).
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около 40-45 минути.
- По желание, около 10 минути преди края на печенето може да поръсим с малко настърган кашкавал.
- Преди сервиране, по желание гарнираме с печени гъби и ориз.
|