Продукти
-
2
тиквички
-
2
домата
-
1
щипка
черен пипер
-
0,5
ч.л.
сол
-
2
бр.
пилешки гърди
-
2
скилидки
чесън стар
-
280
г
боб
, сварен
-
3
стръка
босилек
-
подправики
на избор и вкус
Начин на приготвяне
- Малко зехтин се загрява в тенджера и се запържва нарязаният на ситно чесън.
- Добавят се пилешките гърди и се запържват до златисто. Овкусяват се със сол и черен пипер.
- Нарязват се на едри парчета тиквичките и доматите. Сваряват се на пара, докато станат готови.
- Добавя се бобът от консерва към зеленчуците на пара.
- Разбърква се добре, разпределя се в чинии и върху зеленчуците се поставят пилешките гърди.
- Сервира се с листенца пресен босилек и подправки на вкус.