Продукти
-
5
стръка
магданоз
-
300
г
кашкавал
-
400
г
гъби
мариновани
-
300
г
кисели краставици
-
1
ч.л.
сол
-
1
ч.л.
черен пипер
-
200
г
сметана
-
300
г
шунка
-
300
г
бекон
-
2
бр.
пилешки гърди
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на лентички. Пържим го до побеляване.
- Прибавяме шунката, бекона, гъбите и киселите краставички, нарязани на лентички.
- Подправяме със сол и черен пипер на вкус.
- Изсипваме в тавичка, добавяме сметаната, топеното сирене, настъргваме кашкавала и запичаме, до зачервяване.
- Сервираме ястието топло, поръсено със ситно нарязан магданоз.