Продукти
-
6
белтъка
-
1
глава
лук
-
4
моркова
-
400
г
пилешки гърди
-
1
кофичка
кисело мляко
0.1%
-
100
г
кафяв ориз
-
подправки
на вкус
-
сол
Начин на приготвяне
- Нарязваме филето на ситно, настъргваме морковите и лука на ренде.
- Сместваме ги с ориза, добавяме солта и подправките.
- Разбъркваме добре сместа, разстиламе я в огнеупорна стъклена тава или купа. Отгоре нареждаме нарязаното филе.
- Пълним с вода или бульон тавата. Печем 45 минути или докато се сготвят продуктите.
- След това разбиваме белтъците с киселото мляко. С получената застройка заливаме и връщаме във фурната, докато се получи златиста коричка.
* Рецептата и снимката към нея са предоставени от krasivitela.com