Продукти
-
6
пилешки бутчета
-
330
мл
бира
-
3
скилидки
чесън
обелени и смачкани
-
1
ч. л.
сол
-
1
ч. л.
захар
-
1
с. л.
червен пипер
-
2
г
черен пипер
-
2
с.л.
зехтин
-
3
листа
босилек
нарязани на ситно
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер, чесъна и нарязания босилек в бутчетата.
- Върху фолиото поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме веднага с гарнитура по желание.