Пилешки пържоли със соев сос

Продукти

  • сол на вкус
  • 1 щипка захар
  • 1 с.л. оцет ябълков
  • 2 с.л. олио
  • 3 с.л. соев сос
  • 3 скилидки чесън счукан
  • 1 к.л. риган
  • 1 кг пилешко месо от бут
  • 1 ч.л. черен пипер

Време: 4ч . и 20
Ниво: професионално

Large pileshki parzholi sas soev sos

Начин на приготвяне

  1. Почистваме пържолките, слагаме ги в плик и ги "начукваме" леко.
  2. След това в голям плик за печене смесваме всички подправки, заедно с оцета, соевия сос и олиото.
  3. Затваряме хубаво плика и го поставяме в хладилника за около 3-4 часа.
  4. След това изваждаме пържолите и ги печем на скара, барбекю или във фурна.