Пица "Фреш"

Продукти

  • 50 г праз лук нарязан
  • 320 г кашкавал
  • 50 г гъби нарязани на тънко
  • 40 г маслини
  • 100 г шунка тънко парче
  • 50 мл. доматен сос
  • 1 тесто за пица, готово

Време: 35 мин.
Ниво: лесно

Large pitsa fresh

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
  2. След това слагаме доматения сос и кашкавала. Визуално разделяме пицата на четири части: върху едната поръсваме с маслините, другата с шунката, третата с гъбите, а четвъртата с лука. 
  3. Печем в предварително загрята фурна, на 185 градуса, около 15-18 минути.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".