Пица "Пеперони"

Продукти

  • 50 мл. доматен сос
  • 50 г маслини
  • 150 г салам "пеперони"
  • 100 г моцарела
  • 320 г кашкавал
  • 1 тесто за пица , готово

Време: 30 мин.
Ниво: лесно

Large pitsa peperoni

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
  2. Нарязваме салама, маслините и моцарелата. 
  3. Върху тестото слагаме доматения сос, маслините и моцарелата. Добавяме настъргания кашкавал и отгоре подреждаме нарязания салам.
  4. Печем в предварително загрята фурна, на 180 градуса, около 15-18 минути.

 *Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".