Пица с гъби, прошуто и сметана
|
Продукти
-
3
с.л.
зехтин
-
200
г
домати
от консерва
-
300
г
гъби
-
120
г
моцарела
-
30
мл
сметана
, готварска на "President"
-
1
тесто
за пица, готово
-
100
г
прошуто
|
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
|
Начин на приготвяне
- От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
- Нарязваме моцарелата на кръгчета, а гъбите оставяме цели.
- Намазваме пицата със сметаната. Отгоре поръсваме с моцарелата и гъбите.
- Печем в предварително загрята фурна на 220 градуса, до готовност.
- След като извадим пицата, я поръсваме с прошутото. Връщаме във фурната за 1 минута и сервираме.
*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".
|