Пица със салам и кренвирши

Продукти

  • 50 г кренвирши
  • 40 г маслини
  • 60 г салам
  • 100 г моцарела
  • 150 г кашкавал
  • 30 мл доматена паста
  • 1 тесто
    за пица, готово
  • 20 г гъби
  • 40 г червени чушки

Начин на приготвяне

  1. Разточваме тестото* върху набрашнения плот с помощта на точилка, с големина по избор.
  2. Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре го намазваме с доматената паста, настъргания кашкавал, моцарелата, нарязаните салам и кренвирши, чушките, гъбите и маслините. 
  3. Печем пицата в предварително загрята фурна (около 200 градуса), за около 10-15 минути.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".