Продукти
-
2
стръка
магданоз
-
2
домата
обелени
-
червен пипер
на вкус
-
черен пипер
на вкус
-
сол
на вкус
-
10
г
дафинов лист
-
2
моркова
-
1
глава
лук
-
1
зелка
-
зехтин
по желание
Начин на приготвяне
- Задушаваме настъргания лук и нарязаните на ситно моркови в малко зехтин и вода. Добавяме дафиновия лист и пиперите.
- Нарязваме на ситно измитата и почистена зелка и посоляваме. Задушаваме и зелето в тенджерата с много малко вода. При необходимост доливаме зехтин.
- Оставяме да ври на слаб огън около 10-15 минути и след това добавяме нарязания на ситно обелен домат.
- Оставяме за още 20-30 минути. След като стане готово, поръсваме с нарязания магданоз.