Продукти
-
1
яйце
-
1
с.л.
сусам
-
320
г
бутертесто
-
кориандър
-
1
ч.л. настърган
джинджифил
-
1,5
с.л. червена
къри паста
-
400
г
сурова свинска наденица
Начин на приготвяне
1. Обелваме наденицата и нарязваме на малки парченца. Добавяме подправките и омесваме добре.
2. Разрязваме правоъгълна кора бутер тесто вертикално по средата. Разпределяме половината смес с наденицата по долния край, а горния намазваме с разбитото яйце. Навиваме на руло по дължината и запечатваме добре.
3. Намазваме рулата с разбитото яйце и поръсваме със сусам. Приготвяме тавичка за печене и слагаме хартия за печене. Нареждаме рулцата и ги оставяме на хладно, за да стегнат за около 15 мин. Загряваме фурната на 220 градуса и слагаме празна тава вътре. Когато фурната загрее преместваме рулцата в топлата тава. Печем 20-25 минути.