Салата с тортелини

Продукти

  • 100 г тортелини (с пълнеж сирене)
  • 0,5 глава радичио
  • 0,5 салата фризе
  • 0,5 червена салата
  • 1 краставица
  • 100 г пушена сьомга
  • 30 мл зехтин
  • 5 г сол

Време: 15 мин.
Ниво: лесно

Large salata s tortelini

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме тортелините в посолена вода.
  2. Нарязваме сьомгата на ленти. 
  3. Почистваме и накъсваме радичиото, айсберга, фризето и червената салата.
  4. Обелваме и нарязваме краставицата. 
  5. Смесваме ги и овкусяваме със солта и зехтина. 
  6. Гарнираме с тортелините и сьомгата.
  7. Разбъркваме добре и сервираме.