Шоколадов фъдж с ядки и бисквити |
|
Продукти
|
Време: 20
|
Начин на приготвяне
1. Кондензираното мляко и натрошеният шоколад
се слагат в тенджера и се загряват на среден огън при непрекъснато бъркане,
докато се разтопи. 2. Добавяме солта, печените ядки и бисквитите и разбъркваме
внимателно. 3. Сместа се изсипва в тавичка с приблизителна форма 25х15, която е
покрита с алуминиево фолио и се намазва с олио. Можем да използваме тавичка от алуминиево фолио. 4. Разстиламе равномерно и покриваме със стреч фолио, прибираме в хладилник за час-два докато стегне. 5. След като е готово, фъджът се нарязва на малки кубчета или на форми пожелание. Сервира се с пресни плодове. |