Сочен омлет с гъби и босилек

Продукти

  • босилек
    - пресни листа за гарниране
  • черен пипер
    на вкус
  • 100 г сирене ементал
  • сол
    на вкус
  • 6 яйца
  • 100 г гъби
    от буркан, нарязани
  • 2 с.л. масло
  • 100 г кашкавал
    , настърган

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата с малко сол на вкус. 
  2. Към разбитите яйца прибавяме гъбите и настърганите сирена. 
  3. Разбъркваме внимателно. 
  4. Разтапяме маслото в нагорещения тиган, изсипваме и пържим сместа от двете страни. 
  5. Омлета сервираме веднага, поръсен с черен пипер на вкус и пресния босилек.