Сочен омлет с гъби и босилек
|
Продукти
-
босилек
- пресни листа за гарниране
-
черен пипер
на вкус
-
100
г
сирене ементал
-
сол
на вкус
-
6
яйца
-
100
г
гъби
от буркан, нарязани
-
2
с.л.
масло
-
100
г
кашкавал
, настърган
|
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
|
Начин на приготвяне
- Разбиваме яйцата с малко сол на вкус.
- Към разбитите яйца прибавяме гъбите и настърганите сирена.
- Разбъркваме внимателно.
- Разтапяме маслото в нагорещения тиган, изсипваме и пържим сместа от двете страни.
- Омлета сервираме веднага, поръсен с черен пипер на вкус и пресния босилек.
|