Сочно пиле с майонеза

Продукти

  • 150 г гъби
  • 300 г кашкавал
  • 0,5 ч.л. черен пипер
  • 0,5 ч.л. сол
  • 3 глави лук
    (може и праз лук)
  • 250 г майонеза
    "Олинеза"
  • 3 пилешки гърди

Начин на приготвяне

  1. На дъното на тавичка слагаме много малко мазнина.
  2. Отгоре слагаме пилешките гърди, които предварително сме осолили и поръсили с черния пипер, от двете страни. 
  3. На филии нарязваме лука, който нареждаме върху пилето. 
  4. Прибавяме гъбите и настъргания кашкавал. 
  5. Върху всичко това разстиламе майонезата. 
  6. Печем около 35-40 минути на умерена фурна.