Продукти
-
500
г пакет
спагети
-
зехтин
-
сол
-
черен пипер
-
2
яйца
-
3
скилидки
чесън
-
1
малка глава
лук
-
стръкове прясна
мащерка
-
5
сушени домати
-
риган
-
100
г
пармезан
Начин на приготвяне
1. Задушаваме в тигана със зехтин и малко вода - ситно нарязания лук, добавяме ситно нарязаните скилидки чесън, сол и риган.
2. Добавяме и нарязаните на парченца сушени домати. Добавяме малко вода от спагетите към соса.
3. Сваряваме спагетите според указанията. Добавяме малко вода от спагетите към соса и го оставяме на слаб огън около 10-12 мин. След като спагетите са готови, ги прецеждаме. Добавяме ги съм соса и поливаме с двете разбити яйца. Разбъркваме добре, докато яйцата се сготвят.
4. Сервираме с настърган пармезан и стрък прясна мащерка и прясно смлян черен пипер.