Продукти
-
червен пипер
на вкус
-
магданоз
на вкус
-
соев сос
на вкус
-
2
с.л.
олио
-
2
скилидки
чесън
-
300
г
пилешко филе
-
1
глава
лук
или 2 стръка зелен лук
-
250
г
спагети
-
сол
на вкус
Начин на приготвяне
- Във вряща посолена вода слагаме спагетите.
- След като се сварят ги отцеждаме добре.
- Нарязваме лука на ситно, а филето на парченца. Слагаме ги в тиган с мазнината и ги запържваме.
- След като омекнат добавяме чесъна (пресован), червения пипер, соевия сос и магданоза.
- Задушаваме за около 1-2 минути и отстраняваме от котлона.
- Изсипваме соса върху спагетите, по желание поръсваме със сирене пармезан или настърган кашкавал и сервираме горещи.