Продукти
-
2
листа
дафинов лист
-
1
консерва
царевица
-
3
яйца
-
сол
на вкус
-
220
мл
бульон
, с вкус по избор
-
черен пипер
на вкус
-
1
глава
лук
-
2
моркова
-
1
домат
-
350
г
бекон
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме зеленчуците.
- В тенджера с вряла вода изсипваме бульона, царевицата, лука, морковите, домата и дафиновите листа.
- Добавяме сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме.
- Варим 35 минути.
- В нагорещен с мазнина тиган изпържваме бекона.
- Разбиваме яйцата на ръка или с миксер на ниска степен. При непрекъснато бъркане ги изсипваме внимателно в супата.
- Добавяме бекона и сервираме.